Cukier BIO kryształ biały pochodzenia trzcinowego 25 kg

Cena z VAT: 175,50 zł Cena netto za sztukę: 162,50 zł
Cena z VAT za kilogram: 7,02 zł

-

+

LUB
Opis

Szczegóły

Cukier trzcinowy BIO to cukier o BIAŁEJ barwie, który w swoim składzie zawiera co najmniej 95% składników pochodzenia rolniczego, wytworzonych według zasad ekologicznych, a produkcja musi podlegać kontroli upoważnionej jednostki certyfikującej. Produkt przeznaczony jest dla odbiorców przemysłowych i indywidualnych do produkcji artykułów żywnościowych, wyrobów cukierniczych i piekarniczych. Produkt pakowany jest w worek papierowy 25 kg.
Termin przydatności: Nie określa się
Waga netto: 25g
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna 1700 kJ/400 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 100 g
w tym cukry 100 g
Białko 0 g
Sól 0 g
Dane logistyczne
Account confirmation is required. Please, check your e-mail for confirmation link. To resend confirmation email please click here.
EAN opakowanie pojedyncze 5907069001311
EAN opakowanie zbiorcze nie dotyczy
EAN paleta 5907069001311
Opakowanie pojedyncze (kg) 25
Opakowanie zbiorcze (kg) nie dotyczy
Ilość na palecie (kg) 1000
Wysyłka w ciągu na zamówienie
Skład
Cukier trzcinowy
Dane producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań tel. + 48 61 866 50 61 www.diamant.pl
Inne
Nie zawiera alergenów, glutenu, środków konserwujących. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej