Cukier Kokosowy BIO

Cena z VAT: 12,47 zł Cena netto za sztukę: 11,55 zł
Cena z VAT za kilogram: 62,37 zł

-

+

LUB
Opis

Szczegóły

DIAMANT Cukier kokosowy BIO - wytwarzany jest z soku pąków kwiatowych palmy kokosowej. Posiada delikatnie karmelowy smak, jasnobrązowe zabarwienie i przyjemny zapach. Idealny do pieczenia ciast, przygotowywania deserów oraz orientalnych dań słodko-kwaśnych. Doskonały do słodzenia kawy. Pozyskiwany jest z kwiatów palm kokosowych uprawianych, przetwarzanych oraz kontrolowanych zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE (rozp. Rady WE nr 834/ 2007). Termin przydatności: 12 miesięcy Waga netto: 200g
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna 1602kJ/377 kcal
Tłuszcz 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 93 g
w tym cukry 90 g
Białko 0 g
Sól 0,9 g
Dane logistyczne
Account confirmation is required. Please, check your e-mail for confirmation link. To resend confirmation email please click here.
EAN opakowanie pojedyncze 5907069014816
EAN opakowanie zbiorcze 5907069014823
EAN paleta Nie dotyczy
Opakowanie pojedyncze (kg) 0,20
Opakowanie zbiorcze (kg) 1,2
Ilość na palecie (kg) 96
Wysyłka w ciągu 3-5 dni
Skład
Cukier Kokosowy BIO
Dane producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań tel. + 48 61 866 50 61 www.diamant.pl
Inne
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.