Fondant W20 15 kg

Cena z VAT: 47,36 zł Cena netto za sztukę: 38,50 zł
Cena z VAT za kilogram: 3,16 zł

-

+

LUB
Opis

Szczegóły

DIAMANT Fondant W20 to pomada cukiernicza przeznaczona do wykańczania i zdobienia wyrobów ciastkarskich i pieczywa cukierniczego. Produkt doskonale sprawdzi się jako polewa do pączków, glazura do ciast i tortów. Dzięki plastycznej konsystencji tworzy idealnie gładką, gęstą warstwę, pozwala na równomierne rozprowadzenie i estetyczne pokrycie powierzchni zdobionego ciasta. Łatwy sposób przygotowania i funkcjonalne opakowanie sprawia, że produkt jest niezwykle wygodny w użyciu. Produkt pakowany jest w wiaderko 15 kg.
Termin przydatności: 6 miesięcy od daty produkcji
Waga netto: 15g
Dane logistyczne
Account confirmation is required. Please, check your e-mail for confirmation link. To resend confirmation email please click here.
EAN opakowanie pojedyncze nie dotyczy
EAN opakowanie zbiorcze nie dotyczy
EAN paleta 5907069000901
Opakowanie pojedyncze (kg) 15
Opakowanie zbiorcze (kg) nie dotyczy
Ilość na palecie (kg) 660
Wysyłka w ciągu 2 dni
Skład
Cukier biały Syrop glukozowy Woda
Dane producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań tel. + 48 61 866 50 61 www.diamant.pl
Inne
Nie zawiera alergenów, glutenu, środków konserwujących. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Sposób przygotowania: wyjąć z kartonu, podgrzać do temperatury 35-40 st. C. Odpowiednią konsystencję uzyskuje się przez dodanie wody.