Fondant F20 15 kg

Cena z VAT: 46,68 zł Cena netto za sztukę: 37,95 zł
Cena z VAT za kilogram: 3,11 zł

-

+

LUB
Opis

Szczegóły

DIAMANT Fondant F20 to masa cukiernicza przeznaczona do wykańczania i zdobienia wyrobów ciastkarskich i pieczywa cukierniczego. Produkt doskonale sprawdzi się jako polewa do pączków, glazura do ciast i tortów. Dzięki plastycznej konsystencji tworzy gładką, gęstą warstwę, pozwala na równomierne rozprowadzenie i estetyczne pokrycie powierzchni zdobionego ciasta. Łatwy sposób przygotowania i funkcjonalne opakowanie sprawia, że produkt jest wygodny w użyciu. Produkt pakowany jest w karton 15 kg.
Termin przydatności: 12 miesięcy od daty produkcji
Waga netto: 15g
Dane logistyczne
Account confirmation is required. Please, check your e-mail for confirmation link. To resend confirmation email please click here.
EAN opakowanie pojedyncze nie dotyczy
EAN opakowanie zbiorcze nie dotyczy
EAN paleta 5907069000833
Opakowanie pojedyncze (kg) 15
Opakowanie zbiorcze (kg) nie dotyczy
Ilość na palecie (kg) 720
Wysyłka w ciągu 2 dni
Skład
Cukier biały Syrop glukozowy Woda
Dane producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań tel. + 48 61 866 50 61 www.diamant.pl
Inne
Nie zawiera alergenów, glutenu, środków konserwujących. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Sposób przygotowania: Sposób przygotowania: wyjąć z kartonu, podgrzać do temperatury 35-40 st. Celsjusza. Odpowiednia konsystencję uzyskuje się przez dodanie wody

Zobacz
również

  • Cukier puder 10 kg

    Cukier puder 10 kg

    Cena z VAT: 25,38 zł Cena netto za sztukę: 23,50 zł
  • Fondant W20 15 kg

    Fondant W20 15 kg

    Cena z VAT: 47,36 zł Cena netto za sztukę: 38,50 zł
  • Fondant F12 15 kg

    Fondant F12 15 kg

    Cena z VAT: 49,90 zł Cena netto za sztukę: 40,57 zł