Diamant cukier do polew 250 g

Cena z VAT: 1,99 zł Cena netto za sztukę: 1,84 zł
Cena z VAT za kilogram: 7,95 zł

-

+

LUB
Opis

Szczegóły

DIAMANT Cukier do polew 250 g to drobnomielony cukier puder z dodatkiem suchego syropu glukozowego, który przeznaczony jest do przygotowywania w łatwy sposób polew na wypieki. Polewa przygotowana na bazie tego produktu jest elastyczna, gładka, lśniąca, nie pęka, nie kruszy się, nie spływa, doskonale przylegając do powierzchni zdobionych ciast. Produkt pakowany jest w kartonik 250 g, w którym znajduje się torebka z produktem.
Termin przydatności
: 24 miesiące od daty produkcji
Waga netto: 250g
Dane logistyczne
Account confirmation is required. Please, check your e-mail for confirmation link. To resend confirmation email please click here.
EAN opakowanie pojedyncze 5907069009751
EAN opakowanie zbiorcze 5907069009768
EAN paleta
Opakowanie pojedyncze (kg) 0,25
Opakowanie zbiorcze (kg) 2,5
Ilość na palecie (kg) 480
Wysyłka w ciągu ok. 3 dni
Skład
Cukier biały Suchy syrop glukozowy
Dane producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań tel. + 48 61 866 50 61 www.diamant.pl
Inne
Nie zawiera sztucznych barwników, alergenów, glutenu, środków konserwujących. Przechowywać w suchym miejscu.

Zobacz
również