Cukier żelujący 3:1 500 g

Cena z VAT: 5,40 zł Cena netto za sztukę: 5,14 zł
Cena z VAT za kilogram: 10,79 zł

-

+

LUB
Opis

Szczegóły

DIAMANT Cukier żelujący 3:1 przeznaczony jest do przygotowywania konfitur. Na półtora kilograma owoców używamy 500 g cukru żelującego DIAMANT 3:1. Cukier żelujący DIAMANT 3:1 pozwala przygotować konfitury o bardzo owocowym smaku. Doskonale nadaje się do konfitur z bardzo słodkich owoców, również mrożonych. Poleca się do konfitur robionych w kuchence mikrofalowej. Produkt pakowany jest w papierowe torebki 500 g.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna 1681 kJ/396 kcal
Tłuszcz 0,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany 97 g, w tym cukry
Białko 0 g
Sól 0,04 g
Cechy produktu
EAN opakowanie pojedyncze 5907069000321
EAN opakowanie zbiorcze nie dotyczy
EAN paleta 5907069000321
Opakowanie pojedyncze (kg) 0,5
Opakowanie zbiorcze (kg) 7
Ilość na palecie (kg) 686
Wysyłka w ciągu 2 dni (możliwa tylko w sezonie)