Cukier żelujący 2:1 500 g

Cena z VAT: 4,56 zł Cena netto za sztukę: 4,34 zł
Cena z VAT za kilogram: 9,11 zł

-

+

LUB
Opis

Szczegóły

DIAMANT Cukier żelujący 2:1 to produkt przeznaczony do przygotowywania konfitur. Na jeden kilogram owoców używamy 0,5kg cukru żelującego DIAMANT 2:1. Doskonale nadaje się do konfitur z bardzo słodkich owoców, również mrożonych. Poleca się do konfitur robionych w kuchence mikrofalowej. Produkt pakowany jest w papierowe torebki 500 g.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna 1686 kJ/397 kcal
Tłuszcz 0,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany 97 g, w tym cukry
Białko 0 g
Sól 0,03 g
Cechy produktu
EAN opakowanie pojedyncze 5907069000239
EAN opakowanie zbiorcze 5907069000246
EAN paleta 5907069000239
Opakowanie pojedyncze (kg) 0,5
Opakowanie zbiorcze (kg) 7
Ilość na palecie (kg) 686
Wysyłka w ciągu 2 dni (możliwa tylko w sezonie)