Cukier puder z syropem glukozowym 25 kg

Cena z VAT: 63,45 zł Cena netto za sztukę: 58,75 zł
Cena z VAT za kilogram: 2,54 zł

-

+

LUB
Opis

Szczegóły

DIAMANT Cukier puder to cukier o bardzo drobnej granulacji - nadający wypiekom delikatność. Przeznaczony do ozdabiania powierzchni wyrobów cukierniczych, przygotowywania lśniących i elastycznych polew i glazur. Dodatek syropu glukozowego obniża ryzyko zbrylenia się produktu. Produkt pakowany jest w worek papierowy 25kg.
Termin przydatności: 24 miesiące od daty produkcji Waga netto: 25g
Dane logistyczne
Account confirmation is required. Please, check your e-mail for confirmation link. To resend confirmation email please click here.
EAN opakowanie pojedyncze nie dotyczy
EAN opakowanie zbiorcze nie dotyczy
EAN paleta 5907069008617
Opakowanie pojedyncze (kg) 25
Opakowanie zbiorcze (kg) nie dotyczy
Ilość na palecie (kg) 800
Wysyłka w ciągu 2 dni
Skład
Cukier biały Syrop glukozowy
Dane producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań tel. + 48 61 866 50 61 www.diamant.pl
Inne
Nie zawiera alergenów, glutenu, środków konserwujących. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.