Przepisy i porady
        
        DIAMANT Cukier puder to cukier o bardzo drobnej granulacji, przeznaczony do ozdabiania powierzchni wyrobów cukierniczych a także wypieku delikatnych ciast, kremów, mas tortowych. W ofercie posiadamy także puder z dodatkami funkcjonalnymi np. skrobią lub glukozą, obniżającymi ryzyko zbrylenia. Produkt pakowany jest w worek papierowy 25 kg.
Termin przydatności: Nie określa się
Waga netto: 25kg
| Ean Opakowanie pojedyncze | nie dotyczy | 
|---|---|
| EAN opakowanie zbiorcze | nie dotyczy | 
| EAN paleta | 5907069000307 | 
| Ilość na palecie (kg) | 800 | 
| Opakowanie pojedyncze (kg) | 25 | 
| Opakowanie zbiorcze (kg) | nie dotyczy | 
| Wysyłka w ciągu | 2 dni | 
Cukier biały
Pfeifer & Langen Polska S.A.
ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań
tel. + 48 61 866 50 61
email: pfeifer-langen@diamant.pl
Nie zawiera alergenów, glutenu, środków konserwujących. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej